Rólam

Az idegenvezető

"A tapasztalt idegenvezető legfontosabb feladata, hogy szórakoztasson, hogy a kultúrát, a természetet, a történelmet, a gasztronómiát bemutassa és mindeközben a programot érintő helyi szervezési kérdésekben is jártas legyen, illetve megfelelő segítséget nyújtson."

Norvég, svéd, angol, német, magyar nyelvű idegenvezetés belföldön és külföldön

Akár külföldön, akár belföldön dolgozunk a fenti állítás mindenképpen igaz és tekinthetjük az idegenvezető bibliájának is. 

Nos, ha Ön egy ilyen idegenvezetőt keres, akkor a legjobb helyen jár. Ezen az oldalon belföldi városnéző és kiránduló programokat kínálok, illetve bemutatok néhány referenciát külföldi idegenvezetési tapasztalatomból. 

Szakmai tapasztalatom: A turizmus témában szerzett ismereteimet idegenforgalmi szakfőiskolán és idegenvezetői szakképzésen sajátítottam el, és már a 80-as évek közepétől kezdődően foglalkozom turistákkal, csoportkíséréssel és programok szervezésével.

Aranyi István - az Ön
idegenvezetője bel és külföldi utazásaihoz

A skandináv nyelvek közül a norvég áll hozzám legközelebb, tekintettel, hogy diákkoromban hosszú éveket töltöttem Norvégiában szüleimmel, így az északon szeretett általános és középiskolai tapasztalataimat itthon sikeresen kamatoztattam későbbi turisztikai tanulmányaimban és munkáimban.

Bár sok országban jártam és kísértem turistákat, mégis számomra legkedvesebb a Baltikum és Skandinávia országai – de legfőképpen Norvégia, míg a legtöbb külföldi vendég is ezen országokból érkezik hozzám. Így nem csak az északi országok szépségeiről rendelkezem naprakész információkkal, hanem északi vendégeim révén a napi eseményekről is közvetlen forrásból tájékozódom.

Tehát akár belföldön akár külföldön keres egy tapasztalt és szórakoztató idegenvezetőt kérem, bátran jelentkezzen elérhetőségeimen. 

Steve
Budapest, Heltenes plass
Parlament Pécs
 

Írjon e-mailt!

Vissza