Kiutazás

 

Az idegenvezető

"A tapasztalt idegenvezető legfontosabb feladata, hogy szórakoztasson, hogy a kultúrát, a természetet, a történelmet, a gasztronómiát bemutassa és mindeközben a programot érintő helyi szervezési kérdésekben is jártas legyen, illetve megfelelő segítséget nyújtson."

Norvég, svéd, angol, német, magyar nyelvű idegenvezetés külföldön

Akár külföldön, akár belföldön dolgozunk a fenti állítás mindenképpen igaz és tekinthetjük az idegenvezető bibliájának is. 

 

Aki komoly elhivatottságot érez ezen szakma iránt, az tudja, itt minden nap egy új kihívás. A világ változik, a történelem zajlik, a politika és kultúra sosem állandó. A nevem Aranyi István, az Ön idegenvezetője.

Ahhoz, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, minden nap tanulunk és készülünk kell. Idegenvezetői munkásságom részeként az 1980-as évek közepétől járom a világot és kalauzolom honfitársaimat és gyakran külföldi vendégeimet a világ ismert és kevésbé ismert tájain. 

Aranyi István az Ön 
idegenvezetője külföldi utazásaihoz

Lehetetlen lenne azt állítani, hogy mindent ismerünk és láttunk, de jómagam Thaiföldtől Kubáig, számos európai, ázsiai, amerikai vagy afrikai úton dolgozhattam már idegenvezetőként, így igen sok tapasztalatot gyűjtöttem ezen idő alatt.

Az alábbi országokba vállalok jelenleg is idegenvezetést: Norvégia, Svédország, Dánia, Finnország, Izland, Azerbajdzsán, Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Fran­cia­­ország, Spanyolország, Andorra, Portugália, Németország, Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Csehország, Bulgária, Görög­ország, Ciprus, Izrael, Egyiptom, Tunézia, Egyesült Arab Emirátusok, USA, Gambia, Thaiföld, India, Sri Lanka, Kuba. 

Amennyiben külföldi csoportkísérésre volna igénye, kérem ne habozzon megkeresni elérhetőségeimen.

   
   

Látogasson el a kiutazó oldalra

Vissza

  

Írjon e-mailt!