Warning: file_get_contents(http://conference.hu/slider/include_header.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/confehu1/public_html/norvegidegenvezeto_hu/frog/app/models/Page.php(519) : eval()'d code on line 22

Warning: file_get_contents(http://conference.hu/slider/include_slider.php?slider=hu_norvegidegenvezeto_hu): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/confehu1/public_html/norvegidegenvezeto_hu/frog/app/models/Page.php(519) : eval()'d code on line 64

Az idegenvezető

Az utazás élménye mindannyiunk életében fontos tényező. Sokszor hosszú időn át készülünk rá, tervezzük és izgalommal várjuk. A hazaérkezés után pedig még évek múlva is, gyakran visszaemlékezünk ezen eseményekre. Ahhoz, hogy ezeket az emlékeket ne csak az idő szépítse, fontos, hogy a körülmények megfelelően alakuljanak, hogy minden úgy legyen, ahogy előre elterveztük. Az igazi élmény azonban az, amikor vártnál sokkal több izgalomban, több élményben lehet részünk, mikor olyan ismeretekre teszünk szert, amirenem készülhettünk előre, és pont ez az ami az utazást igazán varázslatossá teszi.

Megismerhetünk tőlünk távoli vagy idegen kultúrákat, embereket, városokat, országokat, tájakat. Az utazás apró részleteit néha jobban élvezzük, mint a hétköznapi eseményeinket, ezért is fontos, hogy a szállás, a közlekedés, az étkezések, a programok e lehető legjobban legyenek összeválogatva. Ezen élmények fokozásában segíthet egy tapasztalt utazási szakember, akinek feladata, hogy az utazás élményeit feledhetetlenné tegye.

Elsősorban az utazás helyszínén, de akár már a tervezéskor is nagy segítséget nyújthat egy idegenvezető. Ma már rengeteg útikönyv sorakozik a könyvesboltok polcain, ezekből rengeteg információhoz juthat az utazó, de valószínűleg a legrészletesebb útikönyv sem nyújthat annyi élményt, mint egy személyes tapasztalatokat és életérzést bemutató tapasztalt idegenvezető. Az útikönyvek legfrissebb kiadásai sem tudják pótolni a személyesen megszerzett tapasztalatokat, az aktuális napi kérdésekre egy beszélgetésben, egy kirándulás során hamarabb kaphatunk választ, mint a könyvekből.

 

A tapasztalt idegenvezető legfontosabb feladata, hogy szórakoztasson, hogy a kultúrát, a természetet, a történelmet, a gasztronómiát bemutassa és mindeközben a programot érintő helyi szervezési kérdésekben is jártas legyen, illetve megfelelő segítséget nyújtson. Nos ha Ön egy ilyen idegenvezetőt keres, akkor a legjobb helyen jár.

Ezen az oldalon belföldi városnéző és kiránduló programokat kínálok, illetve bemutatok néhány referenciát külföldi idegenvezetési tapasztalataimból. Megrendeléssel, kérdéssel kapcsolatban kérem jelentkezzen az elérhetőségeimen

 

Városnézés Budapesten

KIRÁNDULÁSOK ORSZÁGSZERTE

HAJÓKÁZÁS A DUNÁN

MIÉRT ÉPP ÉN?

Sokan foglalkoznak skandináv idegenvezetéssel Magyarországon, de a norvegidegenvezető.hu személyében és tartalmában is másképp kapcsolódik a skandináv látogatókhoz, felhasználva a sokéves norvégiai tartózkodást mely a kalauzolás során azonnal érthető lesz, és mely által a vendégek az otthon és a meglátogatott ország kölcsönös érzésével párosítva élvezhetik kirándulásukat!!

SZERETEM BUDAPESTET!

Rengetek okot tudnék felsorolni, hogy miért is szeretem Budapestet, szeretem épületeiért, fürdőiért, parkjaiért, kultúrájáért, éjszakai életéért, konyhájáért, de legfőképpen mindennapjaiért.
Budapest egy fesztiválváros, ahol mindennap egy új fesztivál kezdődik.
Csatlakozzon Ön is!